Personal

Mari

Ägare av salongen sedan Maj 2019 . Som frisör är hon pratglad och har en förkärlek till permanent och lockiga hår. Mari gick sin utbildning på Svenska frisörskolan i Trollhättan och tog sitt gesällbrev 2013 och mästarbrevet 2021.

Annelie

Hyr stol på salongen och har lång erfarenhet i frisöryrket. Annelie är en positiv person som alltid har humöret på topp. Gillar ordning och reda. Gick lärlingsutbildning på salongen och tog sitt gesällbrev 1989 och mästarbrevet 2021.

Ester

Ester är glad och positiv frisör som har en förkärlek för kalla nyanser och gillar att göra olika typer av färgningar. Herrklippningar brinner hon lite extra för.  Hon gick frisörskolan på Kavelbrogymnasiet och tog sin gesäll 2019.

Anna

Anna är en kreativ och noggrann frisör som alltid bjuder på ett leende. Extra passion för kreativa klippningar. Hon är utbildad på Oslo Frisörskola i Göteborg och har gesällbrev sedan 2008.

Alma

Alma är en noggrann och ambitiös frisör med en förkärlek för olika typer färgningar och folieslingor. Hon gillar även att ha extra koll på de senaste trenderna. Alma gick frisörskolan på Kavelbrogymnasiet och tog sitt gesällbrev 2023.